Tel.:
GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.
GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.

GUANGZHOU-DE TECHNOLOGIEco. VAN GOUDEN-KONINGSverbindingen, LTD.

Thuis

GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.

Een paar woorden over ons
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6

GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.

Beginnend in 2006, is Co. van de de Verbindingentechnologie van Guangzhou GDK, Ltd in Fangda-Road wordt gevestigd, Yunpu-Industrieterrein, Huangpu-District, Guangzhou, na decennia van ontwikkeling in de de verbindingsdelen van bouwmachines, geëngageerd aan een moderne nieuwe onderneming die productie, het onderzoeken, de dienst en verkoop combineert, allen die zich samen op de verbindingen die van bouwmachines concentreren.

 

Het geavanceerde productiemateriaal en de technologie worden goedgekeurd om productkwaliteit en productieefficiency, zoals te verzekeren: het gevorderde materiaal van het vormcentrum, CNC het numerieke controlecentrum, het sinterende materiaal en de vacuüm thermoforming equipment.the-productielijn voltooien alle producten onder de digitale norm van de selectie en configuratie van de grondstoffen aan de verwerking op de halffabrikaten, de pogend een moderne nieuwe onderneming te worden die met wetenschap en aard coëxisteren. In die betekenis, wij opstelling de verbinding die lijn voor de polymeerptfe verbindingen veroorzaken, NBR-O-ringen, polyurethaanverbindingen, stofverbindingen, slijtagering, enz. Ondertussen, met geavanceerde het vorm-centrum materiaal, ondertussen, zouden de hydraulische verbindingen volgens de vereisten van de klantensteekproef in goede kwaliteit kunnen worden aangepast.

 

Hang het principe aan: De „kwaliteit komt eerst“, in het kwaliteitscontroleproces tot de internationale norm, wordt het toegepast op elk product van het bedrijf. De belangrijkste producten omvat: de de verbindingsuitrusting van de graafwerktuigcilinder, de uitrusting van de hydraulische pompreparatie, de uitrusting van de controleklep, de uitrusting van de schommelingsmotor, de uitrusting van de reismotor, centreert gezamenlijke uitrusting, de uitrusting van de spoorregelaar, O-ringsuitrusting, opdringer, ring, de uitrusting van de brekerverbinding, diafragma enz. Terwijl zijn de internationale merknok verbindingen en SKF-de verbindingen, op de distributie.

 

Onze producten kunnen wijd op techniekmachines, bouwmachines, landbouwmachines, mijnbouwmateriaal, steuncilinders en standaardcilinders, enz. worden toegepast. De duurzame het werk temperaturen -40℃to +160℃, zelfs onder hoge werkdruk, onze producten tonen grote het verzegelen prestaties, sterke schurende weerstand, grote netheidscapaciteit binnen de cilinder onder de andere voordelen.

 

Zoals voor pakhuisfaciliteiten, hebben wij een grote schaalpakhuis met meer dan 4000 vierkante meters. Met de hulp van digitale computerbeheer, hebben wij alle producten in hun respectieve posities toegewezen zodat het geschikt is om toegang te hebben en spoor van de opslagstatus op elk ogenblik te houden. Wij voorzien de geschikte eersteklas onbezorgde dienst aan globale klanten, van zorgvuldige details en eerlijkheid.

 

Wij hebben vertrouwen en bepaling om het rendabelste OEM bedrijf van de verbindingsuitrusting in China te slagen die de regels dragen: Cruciaal belang in kwaliteit, beschaving in ethiek, geloof en welvaart. Door de klanten buitengewone dienst te verlenen en bijdrage tot de ontwikkeling van techniekmechinery te leveren, dan zullen wij de reële waarde van kwaliteit, ethiek en welvaart bereiken, die gouden-KONINGSverbindingen is.

 

 

 

 

 

 

China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Verkoper

Merken : GDK, NOK, SKF, PARKER, CFW, Autox etc.

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 500Million-800Million

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 70% - 80%

Objective: The quality is the first

Business philosophy: The quality is the first , kindness is our service , confidence and ambitions is our atttude

geschiedenis van het bedrijf

Beginnend in 2006, is Co. van de de Verbindingentechnologie van Guangzhou GDK, Ltd dat in Fangda-Road wordt gevestigd, Yunpu-Industrieterrein, Huangpu-District, Guangzhou, na decennia van ontwikkeling in de de verbindingsdelen van bouwmachines, geëngageerd aan een moderne nieuwe onderneming die productie, het onderzoeken, de dienst en verkoop combineert, allen die zich samen op de verbindingen van bouwmachines concentreren.

bedrijfsdiensten

1. OEM Productieonthaal: Product, Pakket…


2. Steekproeforde 

 

3. Biedt de fabrieks directe verkoop, goede kwaliteit met concurrerende prijs aan 


4. Wij zullen u voor uw onderzoek in 24 uren antwoorden


5. Na het verzenden, zullen wij de producten voor u eens om de twee dagen volgen, tot u de producten krijgt. Toen u de goederen kreeg, test hen, en geef me terugkoppelen. Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

Bedrijfteam

GUANGZHOU-de TECHNOLOGIEco. van gouden-KONINGSverbindingen, Ltd heeft bestaand personeel meer dan 150 mensen, is de Hogere ingenieurs 12 mensen, is de Niet-gegradueerde 30 mensen, is de universiteit 52 mensen, nemen het gemiddelde wij van leeftijd van 30 jaar oud! Is een levendig, trillend jong team. Wij zullen met professionele oplossingen en de uitstekende klantenservice, het geschikt personeel en het team zien uw aangewezen leveranciers en partners te worden ernaar uit.De algemene manager Mr.He is bezig geweest met het verzegelen van de toebehorenzaken van de olieverbinding vele jaren, heeft rijke ervaring. Hij is goed bij het behandelen van cliënten en kan drie talen spreken.

Heeft de ingenieurs technische manager M. Yuan bezig is geweest met het verzegelen van de hydraulische zaken van verbindingstoebehoren vele jaren, rijke ervaring, concentreert hij zich op de ontwikkeling van nieuwe producten, hij voor vele klanten om eender welk probleem op te lossen,

 

De manager, Misser Yao heeft 6 jaar van ervaring in teambeheer

 

 

De bedrijfsdirecteur heeft M. Zhang met klanten kunnen communiceren en met klanten onderhandelen

 

 

De klantenservicemanager, Misser Chen heeft een zoete correcte en juiste behandeling en de naverkoopdienst

 

De technicus Jessie is een slimme kerel

 

De bedrijfsleider M. Hexuguang, is een slimme kerel die bij het behandelen van problemen tijdens het behandelen van klanten goed is

 

China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

China GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

GUANGZHOU GOLD-KING SEALS TECHNOLOGY CO., LTD.
NO.2 Fangda RD, Yunpu-de Industriepark Huangpu Dist, guangzhou-510700, CHINA
Tel.:86-020-82029603
Mobile Site Privacy Policy | China Van Goede Kwaliteit Hydraulische cilinderverbinding Leverancier. Copyright © 2019 - 2022 hydrauliccylinder-seal.com. All Rights Reserved.